ماهی خنو

محصول جدید

ماهی خنو غذای دریایی سرشار از اسید چرب امگا 3 و پروتئین بوده و سطح استرس را به مقدار قابل توجهی کاهش می‌دهد. این ماهی کم کالری بوده و مقدار چربی‌های اشباع شده در آن ناچیز است. به همین دلیل بهترین روش پخت برای این ماهی سرخ کردن است.

جزییات بیشتر

پیشنهاد شگفت انگیز

58,438 تومان

68,750 تومان

- +

 
توضیحات محصول

نام ماهی خنو

نام انگلیسی: Painted Sweetlips

نام بومی: بنت ناخدا، عروس ناخدا، خرینو، نیم

 

وزن سایز کوچک: 600 تا 700 گرم

وزن سایز متوسط: ا تا 300/1 کیلوگرم

وزن سایز بزرگ: 3 تا 4 کیلوگرم

 

ماهی خنو غذای دریایی سرشار از اسید چرب امگا 3 و پروتئین بوده و سطح استرس را به مقدار قابل توجهی کاهش می‌دهد. این ماهی کم کالری بوده و مقدار چربی‌های اشباع شده در آن ناچیز است. به همین دلیل بهترین روش پخت برای این ماهی سرخ کردن است.

 

مدل های پاک کردن و میزان دور ریز:

  •          از وزن محصول پس از پاک کردن به میزان دور ریز محصول کم می شود.

 

پاک شده:شکم آن را تمیز می کنیم، قسمت های روده و دور ریز آن را خارج می کنیم و پولک و دم آن را می زنیم. تیغ و سر و دم آن را نگه می داریم.

میزان دور ریز مدل پاک شده: 30 درصد

 

فیله شده:شکم ماهی را خالی میکنیم، سر و دم آن را جدا می کنیم سپس ماهی را از سر تا دم نصف کرده و پوست و استخوان وسط آن را جدا می کنیم.

میزان دور ریز مدل فیله شده:50 درصد

 

قطعه شده: شکم آن را تمیز میکنیم، سر و دم آن را می بریم. ماهی را به قسمت های مساوی تکه می کنیم.

میزان دور ریز مدل قطعه شده:30 درصد

 

روش های پخت:

این ماهی بسیار خوش طعم و لذیذ می باشد. این ماهی گزینه ی مناسبی برای سرخ کردن می باشد.

 

ارزش غذایی:

این غذای دریایی سرشار از اسید چرب امگا 3 و پروتئین بوده و سطح استرس را به مقدار قابل توجهی کاهش می‌دهد.

این ماهی کم کالری بوده و مقدار چربی‌های اشباع شده در آن ناچیز است ولی سرشار از پروتئین و اسیدهای چرب ضروری امگا 3 است. امگا 3 ها چربی‌های مفید و سالمی هستند که بدن قادر به تولید آن نیست. این اسیدهای چرب ضروری مسئولیت محافظت از پوست، تقویت عملکرد قلب و افزایش سلامتی قلب را بر عهده دارند.

 

مشخصات عمومی و ظاهری نوع صید و زیستگاه:

دهان این ماهی کوچک می باشد، لبها نسبتا ضخیم است، زیر چانه آن ۶ سوراخ دارد، باله پشتی دارای ۹ تا ۱۰ شعاع سخت و ۲۱ تا ۲۶ شعاع نرم، باله مخرجی دارای ۳ شعاع سخت و ۷ شعاع نرم  می باشد و روی خط جانبی دارای۲۸ تا ۱۱۷ عدد فلس می‌باشد و بدن به جز پوره از فلسهای شانه‌ای پوشیده شده‌است. رنگ بدن در ماهیهای جوان تر دارای نوارهای طولی سیاه رنگ و در ماهی های بزرگنر دارای لکه‌های تیره می‌باشد و گاهی بر روی سر و بدن دارای لکه‌های زرد کمرنگ هستند.

این گونه ماهی در مناطق کم عمقی مثل مناطق صخره ای تا عمق 80 متری زیست می‌کند و تغذیه آنها بی مهرگان کفزی و ماهیهای کوچک می باشد. ماهیان بالغ از نظر زیستی با ماهیان نابالغ تفاوت دارد. ماهیان نا بالغ به صورت گروهی در کنار گیاهان دریایی زندگی می کنند و از موجودات روی این گیاهان تغذیه می‌ کنند، اما ماهیان بالغ در مناطق صخره‌ای از میگوها، کرمهای پرتار و خرچگنها تغذیه می‌ کنند.

این ماهی را در خلیج فارس با وسایلی نظیر قلاب دستی، گرگور و ترال کف، رشته قلاب طویل عمقی صید میکنند.

 

26 محصولات مشابه در شاخه های مختلف: