ماهی گاریز

محصول جدید

ماهی گاریز یکی از محبوب ترین ماهی، میان مردم جنوب کشور است که مخصوص برشته کردن و کبابی است و سرشار از امگا3 بوده و برای بهبود عملکرد قلب و پیشگیری از سرطان بسیار موثر است.

جزییات بیشتر

پیشنهاد شگفت انگیز

37,188 تومان

43,750 تومان

- +

 
توضیحات محصول

نام ماهی گاریز

نام انگلیسی:  Liza klunzingeri

نام بومی: گاریز، مید

 

وزن سایز کوچک: 50 گرم تا 70 گرم

وزن سایز توسط: 70 گرم تا 100 گرم

وزن سایز بزرگ: 100 گرم تا 170 گرم

 

ماهی گاریز یکی از محبوب ترین ماهی، میان مردم جنوب کشور است که مخصوص برشته کردن و کبابی است و سرشار از امگا3 بوده و برای بهبود عملکرد قلب و پیشگیری از سرطان بسیار موثر است.

 

مدل های پاک کردن و میزان دور ریز:

  •          از وزن محصول پس از پاک کردن به میزان دور ریز محصول کم می شود.

 

پاک شده:شکم آن را تمیز می کنیم، قسمت های روده و دور ریز آن را خارج می کنیم و پولک و دم آن را می زنیم. تیغ و سر و دم آن را نگه می داریم.

میزان دور ریز مدل پاک شده: 25 درصد

 

روش های پخت:

به دلیل کوچک بودن ماهی، مخصوص برشته کردن و کبابی است.

 

ارزش غذایی:

ماهی گاریز، ماهی پر چرب است و سرشار از امگا3، خاصیت ضدالتهابی داشته و باعث بهبود عملکرد قلب می شود و در کنترل و پیشگیری بیماری های قلبی و عروقی، دیابت، انواع سرطان ها و بیماری های سیستم عصبی موثر است.

 

مشخصات کلی ماهی گاریز:

باله پشتی ماهی گاریز دارای 4 شعاع نرم و 9 شعاع سخت می باشد. باله های مخرجی آن دارای 3 شعاع نرم و 9 شعاع سخت است. بدن این ماهی نقره ای رنگ است. ر.ی کمر ماهی کمی به رنگ خاکستری مایل می شود و در دو سمت سر و دم آن سیاه رنگ می شود.

این نمونه از ماهی ها به صورت گروه در نواحی کم عمق و نوار ساحلی دریای خلیج فارس زیست می کنند. کم تراز یک ساعت با انداختن تور در دریا و همچنین با استفاده از قلاب صید می شود.

26 محصولات مشابه در شاخه های مختلف: