میگو ریز

محصول جدید

میگو دارای اسیدهای چرب از خانواده امگا 3 است که دریافت آن به کنترل فشارخون کمک می‌کند. ارزش غذایی میگو در هر اندازهی که باشد یکسان است. میگو بسیار خوش طعم بوده و اندازه ریز مناسب برای طبخ به صورت پلو میگو و سرخ کردن می باشد.

جزییات بیشتر

81,300 تومان

- +

 
توضیحات محصول

ميگو ریز (اندازه 60 به بالا)

نام انگلیسی: Bnnanaprwan

نام بومی: سرتیز

 

میگو دارای اسیدهای چرب از خانواده امگا 3 است که دریافت آن به کنترل فشارخون کمک می‌کند. ارزش غذایی میگو در هر اندازهی که باشد یکسان است. میگو بسیار خوش طعم بوده و اندازه ریز مناسب برای طبخ به صورت پلو میگو و سرخ کردن می باشد.

 

 

مدل های پاک کردن و میزان دور ریز:

  •          اندازه 60 به بالا  یعنی تعداد میگو در کیلو گرم می باشد.
  •          از وزن محصول پس از پاک کردن به میزان دور ریز محصول کم می شود.

 

پاک شده:سر، دم و پوست میگو را جدا می کنیم، رگ پشت کمر آن را خارج می کنیم و پس از شست و شوی بهداشتی آن را بسته بندی می کنیم.

میزان دور ریز مدل پاک شده: 50 درصد

 

روش های پخت:

میگو بسیار خوش طعم بوده و این اندازه مناسب برای طبخ به صورت پلو میگو و سرخ کردن می باشد.

 

ارزش غذایی:

به جرأت می توان گفت میگو از جمله با ارزش ترین منبع غذایی محسوب می شود. از جمله خواص و فوائد غذایی میگو در زیر شرح داده شده است:

1)     به دلیل داشتن امگا 3 فراوان موجب می شود که بروز اختلاس حواس و آلزایمر در دوران پیری جلوگیری کند.

2)     سلنیوم از دسته موادی است که در میگو به فراوانی یافت می شود.که وجود این ماده معدنی احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ و سرطان خون را کاهش می دهد.

3)     ضد فشار می باشد به دلیل داشتن اسید های چرب .(توصیه: میگو را در حداقل روغن و نمک طبخ دهید.)

4)     با خوردن 100 گرم میگو، 19 درصد از نیاز بدن را آهن تامین میکند.

 

مشخصات کلی میگو:

طول بدن ميگوي سفيد حداكثر به 240 ميلي‌‌متر در جنس ماده مي‌رسد ميگوهاي بالغ از زئوپلانكتون( ذرات ريز جانوري معلق در آب)، لارو نرم‌تنان، كرمها و ميگوهاي ديگر تغذيه مي‌كند. ميگوها در عمر 15 ماهه خود دو بار در اوايل بهار و اواخر پاييز تخم‌ريزي مي‌كنند. ميگوی موزی بيش از دويست هزار تخم مي‌ريزد. ميگوها روزها در زير رسوبات دريا مخفي شده و شبها براي شكار طعمه از پناهگاه خارج مي‌شوند. به همين جهت صيد ميگو در اكثر نقاط در شب صورت مي‌گيرد

ميگوي موزي از جمله میگوهای خانواده پنائیده بوده و در آب‌هاي مناطق گرم، دریایی تا عمق 10 تا 45 متر با كف گل‌آلود از سواحل درياها و دهانه رودخانه ها زندگي مي‌كند.

این گونه از میگوهای دریایی علاوه بر پراکنش دریایی، در خليج فارس و درياي عمان پراكنده است

نام انگلیسی : Bnnanaprwan

نام بومی: ميگوي موزي

گونه ميگوي موزي جزء‌ گونه‌هاي غالب صيد در درياي عمان و تنگه هرمز به شمار مي‌روند.

توضیح: اندازه 30-40و40-50  یعنی تعداد میگو در کیلو گرم می باشد.

میگوی بر اساس اندازه به سه نوع: 1- میگو ریزاندازه 60 به بالا 2- میگو متوسط اندازه 30-40و 40-50) 3-میگو درشت اندازه 20-30

پراکنش:

این گونه از میگوهای دریایی علاوه بر پراکنش دریایی، در خليج فارس و درياي عمان پراكنده است.

ارزش غذایی میگو

توصیه همیشگی متخصصان تغذیه به مصرف فرآورده های دریایی از انواع ماهی و میگو است.

میگو دارای اسیدهای چرب از خانواده امگا 3 است که دریافت آن به کنترل فشارخون کمک می‌کند. البته توصیه می‌شود این ماده غذایی در هنگام تهیه با حداقل روغن و نمک طبخ شود. افرادی که به دلایل مختلف گوشت قرمز نمی‌خورند، بیش از دیگران در معرض ابتلا به کم‌خونی ناشی از فقر آهن قرار دارند و از آنجا که با خوردن 100 گرم میگو، 19 درصد از نیاز به این ماده مغذی تأمین می‌شود، بهتر است در صورت نخوردن گوشت قرمز، میگو را در برنامه غذایی روزانه‌شان بگنجانند.

امگا 3 فراوانی که در میگو وجود دارد، باعث می‌شود عادت به مصرف هفتگی آن از بروز آلزایمر و اختلال حواس در دوران سالمندی جلوگیری کند. میگوی سرخ یا سوخاری شده، میزان کالری دریافتی را افزایش می‌دهد در حالی که می‌توان با بخارپز کردن این منبع پروتئینی و زدن چاشنی‌ای مانند آب لیموترش تازه به آن، وعده غذایی کم‌کالری و در عین حال مغذی‌ داشت.

طعم و طرز پخت:

میگوی موزی بسیار خوش طعم بوده و این اندازه مناسب برای طبخ به صورت کبابی، خوراک میگو و سرخ کردن می باشد

4 محصولات مشابه در شاخه های مختلف:

خریداران این محصول، این کالاها را نیز خریده اند: